• 27 FEBRUARI 2019 •

 22 april — 25 mei 2019 
De Internationale Feldenkrais Weken
Wij hebben zo véél te danken aan Moshe Feldenkrais (1904-1984).
En dat wordt overal op de wereld waar Feldenkrais-practitioners het vak uitoefenen en zijn leermethode promoten, gevierd.
Ook in ons land hoor ik van leerlingen en van collega’s dat meer mensen ‘ervan gehoord hebben’ en vaak eens komen kennismaken. En blijven omdat het wel een heel aparte manier van leren blijkt te zijn. Een boeiende. Een verrassende. Een heilzame vaak.

Het is belangrijk dat deze bijzondere manier, van met steeds groeiend bewustzijn van je eigen organisatiestructuren van je lichaam, van je eigen gedachten, van je eigen emoties, bezig te zijn, bekend wordt om ons heen.
Hoe er verbindingen zijn die je prettiger doen bewegen.
Of je ervan bewust maken waar je jezelf in de weg zit.
Door onbekendheid met de materie en die waar je eigen lichaam je nog niet ‘eigen’ is. En dat op een manier die niet belastend is, die geen inspanning mag kosten en die door iedereen te doen is. Als je tenminste de trap naar mijn wonderzoldertje nog op en af kunt gaan.

Niet gratis — wel Korting
Ook een gewone proefles kost tien euro voor de reguliere lessen. En €15 voor eentje uit een thema-cursus-serie.
En omdat blijkt dat één enkel uurtje proefles doorgaans geen recht doet aan de waarde van zo’n lesje, vond ik, heel Feldenkrais, een andere manier om bekendheid te genereren. Want het moet wennen. Meestal begrijp je er in het begin niets van. Zo ging het mij ook, die eerste keer.
’n Feldenkrais-les heeft vaak even tijd nodig. Lees het vorige stukje, met die verhelderende filmpjes aan het eind, er nog maar even op na.

de Knipkaart
Dus: de Knipkaart, €25
Voor vier reguliere lessen-met-korting.
Alleen verkrijgbaar tijdens die periode waarin we wat extra reclame-aanbiedingen doen..
Met die knipkaart geef ik die actie in Nederland vorm. Wees welkom.
Mail, bel, kom langs. En doe ’s gek…; probeer een maand. Dan weet je een heel klein beetje van wanten. En da’s net genoeg om er een paar lessen aan vast te plakken. Tot je eigen plezier. En meestal met een been dat nog meer zórg wil. Of een arm die toch iets beter met je schouder communiceert. Of heupen die wat beweeglijker worden. Hoe kan dat nu?

Voor de lestijden; klik hier. Er zijn zes lesmomenten in de week. En dat zegt wel wat.

Tot op het wonderzoldertje...