• 6 APRIL 2020 •

De Feldenkrais-gaten-weken:
Ook hier liggen de lessen plat. En de leerlingen liggen plat, gehoekt, op hun zij of op hun buik, op hun eigen matje. Zo leuk als je die berichten van ze krijgt. Dan heeft alles wat we op het wonderzoldertje deden met elkaar, zin gehad. Dat soort gevolgen is bijzonder. Dan werkt het dóór: op eigen kracht en uit eigen fascinatie ‘iets’ verzinnen. Zelfs gewoon eens een poosje gaan liggen en tijd hebben voor wat zich aandient, kan al zoveel met je doen. Aandacht besteden aan hoe een kleine verandering van positie het geheel der delen, beïnvloedt. Vertrouwen op die eigen waarneming. Zonder oordeel. Alleen maar met empathie in je ogen naar jezelf kijken.
Zodat wat er tùssen de feldenkrais-gaten te ontdekken valt, je genoeg stof oplevert om de weken zonder lessen hier, door te komen. Ze zinvol te gebruiken. Je hebt misschien tijd over…  Dus als je nog niet in actie kwam; het kan nog. Neem de gok; laat je verrassen.

De Internationale Feldenkrais Weken 2020
Wat we mondiaal kunnen aanbieden, zal noodgedwongen worden aangepast. Verwacht ik. En ik ben blij met mijn al eerder genomen besluit geen proeflessen van maar een uurtje aan te bieden.
Mijn ervaring van de laatste jaren is, dat het niet genoeg is, vaak, om enig idee te krijgen van de waarde van Moshe Feldenkrais’ nalatenschap. Deze prachtige leer-methode behoeft soms wat meer.
Mijn aanbod bestaat uit de mogelijkheid vier lessen hier te verwerven voor slechts €25. De knipkaart die alleen maar verkrijgbaar is tot 17 mei voor nieuwe geïnteresseerden. Zodat je een paar maal kunt ervaren wat we hier doen en wat dat voor jou kan gaan betekenen. En die mag je komen inwisselen na de zomervakantie natuurlijk.
Wees welkom. Of vraag informatie.